503.jpg

О лечењу пацијената са колоректалним карциномом

17.04.2014 | Актуелности

Радионица под називом „Процена ресектабилности и циљеви лечења пацијената са метастатским колоректалним карциномом“ у организацији Клинике за општу хирургију, Клинике за гастроентерологију и хепатологију, Института за радиологију, Сектора за фармацију и Института за патологију и судску медицину Војномедицинске академије одржана је на ВМА.

Детаљније

503.jpg

Немачки уролог гост на ВМА

17.04.2014 | Актуелности

Један од најистакнутијих уролога на пољу ендоскопске хирургије надбубрежне жлезде у Европи проф. др Мартин Карл Волц (Мартин Карл Wалз) из Есена, Немачка био је гост Клинике за урологију Војномедицинске академије.

Детаљније

503.jpg

Објављен годишњи извештај Националног центра за контролу тровања ВМА

16.04.2014 | Актуелности

У складу са добром клиничком праксом која постоји у Европској асоцијацији центара за контролу тровања, Национални центар за контролу тровања (НЦКТ) ВМА четврту годину за редом објавио је Годишњак који је ове године допуњен и подацима других здравствених установа у Србији.

Детаљније

503.jpg

ХИВ/АИДС и друге сексуално преносиве инфекције у војној популацији

16.04.2014 | У најави, Актуелности

Курс континуиране медицинске едукације намењен разумевању ХИВ/АИДС-а и других сексуалним путем преносивих инфекција од значаја за војну популацију биће одржан 22. априла 2014. године на Војномедицинској академији.

Детаљније

Dermatovenerolozi.jpg

Курс о аутоимунским булозним дерматозама

14.04.2014 | Актуелности

Акредитовани курс континуиране медицинске едукације о дијагностици и лечењу аутоимунских булозних дерматоза у организацији Дерматовенеролошке секције Српског лекарског друштва и Клинике за кожне и полне болести ВМА одржан је на Војномедицинској академији.

Детаљније

Grudna.jpg

О новостима у грудној хирургији

14.04.2014 | Актуелности

Симпозијум о актуелним темама у грудној хирургији у организацији Клинике за грудну хирургију Војномедицинске академије одржан је на ВМА.

Детаљније

Ortopedi Blic.jpg

Блиц

14.04.2014 | ВМА у медијима

Детаљније

Ortopedi Vecernje novosti.jpg

Вечерње новости

14.04.2014 | ВМА у медијима

Детаљније

11042014.jpg

Додељене годишње награде за најбоље научне радове

11.04.2014 | Актуелности

Свечаност поводом доделе Годишње награде за најбољи научноистраживачки пројекат, докторску дисертацију и магистарски рад у Министарству одбране и Војсци Србије и награде за најбољи чланак објављен у часопису "Војно дело" одржана је данас у свечаној сали Дома војске.

Детаљније

503.jpg

"Академац" у полуфиналу турнира "Играјмо за шеснаест"

10.04.2014 | У најави, Актуелности

Фудбалски клуб "Академац" Војномедицинске академије пласирао се у полуфинале меморијалног турнира Радио-телевизије Србије у малом фудбалу "Играјмо за шеснаест" на којем су учествовале 162 екипе.

Детаљније

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас