Plaketa_MUP.jpg

Zastupniku načelnika VMA uručena plaketa MUP

26. 09. 2018

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović uručio je zastupniku načelnika Vojnomedicinske akademije pukovniku prof. dr Miroslavu Vukosavljeviću plaketu za izuzetnu saradnju i doprinos u radu Ministarstva unutrašnjih poslova.
Ministar Stefanović istakao je ovom prilikom da Ministarstvo unutrašnjih poslova ima dobru i intenzivnu saradnju sa VMA, kao i da su pripadnici policije, kao i svi drugi građani koji se leče u ovoj renomiranoj zdravstvenoj ustanovi, uvek imali profesionalni tretman i najbolju moguću medicinsku pomoć. Dodao je i da je uručenje plakete samo još jedan od načina da se u ime MUP-a zahvali medicinskom timu VMA na svemu što su do sada učinili za policijske službenike.
Zastupnik načelnika VMA pukovnik prof. dr Miroslav Vukosavljević zahvalio se ministru Stefanoviću na uručenoj plaketi istakavši da ona ima posebnu težinu jer je dodeljuje bratsko ministarstvo. Kako je naveo „Svi pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su i naši pripadnici kada je zdravlje u pitanju, i vodićemo uvek računa o njima.“
 

Verzija za štampu

 

Pretraga

A+ A-
Lekarski saveti

Važniji linkovi

Pratite nas