Partner 2015.jpg

VMA na Sajmu "Partner 2015"

23. 06. 2015

Sedmi međunarodni sajam naoružanja i vojne opreme "Partner 2015" koji će biti održan od 23. do 26. juna 2015. godine u halama 1 i 4 i na otvorenom prostoru Beogradskog sajma, otvorio je danas ministar odbrane Bratislav Gašić.
Sajam posvećen tehnološkim i proizvodnim mogućnostima srpske odbrambene industrije održava se svake dve godine i okuplja veliki broj izlagača iz zemlje i inostranstva. Vojnomedicinska akademija tradicionalno je predstavljena na sajmu "Partner" u Hali 1 Beogradskog sajma. Zainteresovanim posetiocima štanda VMA biće omogućeno preliminarno određivanje krvne grupe, hemoglobina i šećera u krvi, kao i merenje krvnog pritiska.
Zastupnik načelnika Vojnomedicinske akademije pukovnik prof. dr Zoran Šegrt sa članovima kolegijuma VMA prisustvovao je otvaranju "Partner 2015" i obišao štand VMA.
Prva tri dana Sajam je otvoren isključivo za poslovne posetioce, dok poslednjeg dana, 26. juna 2015. godine u periodu od 10.00 do 19.00 časova, manifestaciju mogu da obiđu i ostali zainteresovani građani.
Zaposlenima Vojnomedicinske akademije omogućena je poseta Sajmu tokom svih dana uz službenu legitimaciju.
 

Verzija za štampu

 

Pretraga

A+ A-
Lekarski saveti

Važniji linkovi

Pratite nas