503.jpg

VMA na jesenjem Festivalu zdravlja

31. 10. 2017

Vojnomedicinska akademija učestvovaće na jesenjem Festivalu zdravlja koji će pod sloganom "Hrabro po zdravlje" biti održan od 2. do 3. novembra 2017. godine u Domu Vojske Srbije u Beogradu (Braće Jugović 19).
Štand VMA biće otvoren od 10.00 do 20.00 časova oba radna dana Festivala.
Pored mogućnosti da provere krvni pritisak zainteresovanim građanima na raspolaganju će biti i tim specijalista interne medicine koji će im pružiti potrebne savete u cilju prevencije različitih bolesti.
U četvrtak, 2. novembra 2017. godine u periodu od 15.20 do 16.30 časova na zdravstvenoj tribini Dnevnog lista „Politika“ i VMA, predavanja će održati lekari VMA. O koronarnoj bolesti sa kardiohirurškog i internističkog aspekta govoriće dr sc. med. Petar Vukićević iz Klinike za kardiohirurgiju VMA i dr Nemanja Đenić iz Klinike za urgentnu internu medicinu VMA, dok će o zdravom načinu ishrane i održavanju telesne težine predavanje održati mr sc. med. Tatjana Mraović specijalista higijene - dijetolog iz Instituta za higijenu VMA.
Svi zainteresovani građani biće u prilici da na štandu VMA potpišu donorske kartice i na taj način pruže podršku republičkom programu zaveštanja organa.
Ulaz na Festival zdravlja je slobodan za sve posetioce.

Verzija za štampu

 

Pretraga

A+ A-
Lekarski saveti

Važniji linkovi

Pratite nas