DodelaSertifikata1.jpg

VMA dodeljeni sertifikati Vojne kontrole kvaliteta

27. 02. 2015

Zastupnik načelnika Vojnomedicinske akademije pukovnik prof. dr Zoran Šegrt primio je danas u Domu Garde na Topčideru sertifikat Vojne kontrole kvaliteta Sektora za materijalne resurse Ministarstva odbrane.
Sertifikati su dodeljeni organizacijama koje su svoje opredeljenje za unapređenje kvaliteta poslovanja podelile sa Vojnom kontrolom kvaliteta Sektora za materijalne resurse Ministarstva odbrane, kao sertifikacionim telom za integrisane menadžment sisteme kvaliteta.
Pored Vojnomedicinske akademije, sertifikate su dobili "Prva iskra - Namenska" a.d. Barič i Vojnotehnički institut, dok je ovogodišnji dobitnik Oskara kvaliteta za 2014. godinu "Prvi partizan" a.d. Užice.
Vojna kontrola kvaliteta je unutrašnja organizacijska jedinica Sektora za materijalne resurse Ministarstva odbrane, nadležna za planiranje, organizovanje i obezbeđenje kvaliteta materijalnih resursa u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije. Obezbeđuje i kontroliše kvalitet pokretnih stvari u svim fazama životnog ciklusa proizvoda, od razvoja preko serijske proizvodnje do otuđenja proizvoda iz sistema odbrane.

Verzija za štampu

 

Pretraga

A+ A-
Lekarski saveti

Važniji linkovi

Pratite nas