Upisana deveta klasa kadeta.jpg

Upis devete klase kadeta Medicinskog fakulteta VMA

24. 07. 2017

Deveta klasa kadeta na integrisanim akademskim studijama medicine na Medicinskom fakultetu Vojnomedicinske akademije Univerziteta odbrane u Beogradu upisana je danas na VMA. Budućim sanitetskim potporučnicima dobrodošlicu su poželeli zastupnik načelnika VMA pukovnik prof. dr Miroslav Vukosavljević i dekan Medicinskog fakulteta VMA pukovnik prof. dr Nebojša Jović sa saradnicima, poželevši im mnogo uspeha u pozivu koji su odabrali.
Ovom prilikom zastupnik načelnika VMA pukovnik prof. dr Miroslav Vukosavljević rekao je da je uveren da su kadeti odabrali pravi fakultet koji se po nastavnom planu ne razlikuje od civilnih visokoobrazovnih ustanova. Na Medicinskom fakultetu VMA ih, zahvaljujući specifičnostima u vidu mentorstva od samog početka školovanja, kvalitetu i broju članova nastavne baze VMA, kao i vojnostručnim predmetima, očekuje dodatni nivo obaveza, ali i zadovoljstvo novostečenim znanjima, rekao je pukovnik Vukosavljević.
Novim kadetima ukratko je predstavljen plan školovanja i vojnih obaveza, kao i sve aktivnosti koje im predstoje do početka školske godine.

Verzija za štampu

 

Pretraga

A+ A-
Lekarski saveti

Važniji linkovi

Pratite nas