Svečano uručenje diploma specijalizantima i subspecijalizantima na VMA.jpg

Svečano uručenje diploma specijalizantima i subspecijalizantima na VMA

06. 03. 2015

Povodom Dana Vojnomedicinske akademije i Dana Medicinskog fakulteta Vojnomedicinske akademije, održana je svečana dodela diploma licima koja su u periodu između dva jubileja uspešno završila specijalizaciju ili subspecijalizaciju na VMA.
Zastupnik načelnika VMA pukovnik prof. dr Zoran Šegrt čestitao je specijalizantima i subspecijalizantima na uloženom trudu i radu i rekao da je obrazovanje drugi stub rada i funkcionisanja VMA, dobrim delom zaslužan za dugi i ponosnu tradiciju 171. godišnjice ove ustanove. Istakao je da gotovo nema dana kada se na VMA ne organizuje neki od kurseva, seminara, simpozijuma, kongresa ili drugih oblika kontinuirane medicinske edukacije u širokom spektru od lokalnih, namenjenih samo zaposlenima na VMA do međunarodnik, kao što je bio Treći panevropski kongres vojne medicine kome smo bili domaćini prošle godine.
Ukupno je dodeljeno 56 diploma od čega je 50 specijalističkih i šest uže specijalističkih. Diplome je uručio načelnik Sektora za školovanje i naučnoistraživački rad potpukovnik dr Miroslav Broćić, a svečanoj prisustvovali su načelnici sektora, grupa klinika i instituta, načelnici klinika i instituta, nastavnici i mentori specijalista i užih specijalista, kao i članovi njihovih porodica i prijatelji.
 

Verzija za štampu

 

Pretraga

A+ A-
Lekarski saveti

Važniji linkovi

Pratite nas