67.jpg

Slovenački traumatolozi u VMA

30. 03. 2011

Beograd, 30.mart-Delegacija Traumatološko-ortopedskog odeljenja bolnice iz Slovenj Gradeca u Sloveniji na čelu sa direktorom Miranom Sagmeisterom posetila je Kliniku za ortopediju i traumatologiju VMA u cilju upoznavanja sa radom ove organizacijske celine i razmenom iskustava u zbrinjavanju ortopedsko-traumatološke patologije u nas.
Kolegama iz Slovenije dobrodošlicu u našu ustanovu poželeo je pukovnik prof.dr Zoran Popović, načelnik Klinike za ortopediju i traumatologiju VMA koji je istakao da ova klinika ima velika i po mnogo čemu jedinstvena stručna iskustva stečena u poslednjoj deceniji dvadesetog veka. - Želimo da ta iskustva podelimo sa drugima i da stičemo nova, stalnim učenjem i usavršavanjem, kao i saradnjom sa svojim kolegama. Ima puno oblasti u struci i nauci u kojima možemo da sarađujemo i svaka inicijativa u tom pravcu je dobrodošla. – kazao je pukovnik Popović koji je kolege iz Slovenije potom upoznao sa našim najznačajnijim rezultatima u ovoj oblasti.
U pratnji pukovnika dr Milimira Košutića delegacija slovenačkih ortopeda bila je u mogućnosti da se neposredno upozna sa organizacijom rada i mogućnostima Klinike za ortopediju i traumatologiju VMA. 

Verzija za štampu

 

Pretraga

A+ A-
Lekarski saveti

Važniji linkovi

Pratite nas