Kvantna 2016-1.jpg

Seminar o biorezonantnoj medicini održan na VMA

19. 09. 2016

Dvodnevni seminar o dijagnostici i terapiji u oblasti biorezonantne medicine u organizaciji Trening centra sanitetske službe Vojnomedicinske akademije i Udruženja za promociju i razvoj kvantne medicine - Quanttes održan je na VMA.
U uvodnom delu skupa govorili su načelnik Odeljenja za nastavu Trening centra sanitetske službe VMA pukovnik dr Zoran Dimović i predsednica udruženja Quanttes dr Slavica Aranđelović. Najavili su niz predavanja tokom kojih su polaznici imali priliku da se upoznaju sa sistemom BICOM i biorezonantnom metodom lečenja pomoću oscilacija. Dijagnostičke i terapijske mogućnosti ovog sistema zasnivaju se na komplementarnosti sa zapadnom medicinskom doktrinom i pokrivaju akupunkturu, homeopatiju i biorezonancu, a u cilju razvijanja integrativnog pristupa.
Predavanja tokom prvog dana seminara obuhvatila su detoksikaciju organizma pre i tokom biorezonantnog lečenja i stil života pod terapijom mr sc. med. Tatjane Mišić, uticaj ishrane na uspešnost BICOM terapije dr Branka Vrčića, golgi tačke u sistemu BICOM dr Gordane Ljoljić Dolić, dok su o kombinovanom zbrinjavanju sportskih povreda biorezonantnom terapijom i izokinetskim treningom govorili dr Ingrid Novosel Kišić i viši sportski trener Dalibor Kišić. Drugi dan edukacije bio je posvećen endokrinim žlezdama - energetskom povezivanju, terapijskim mogućnostima i integraciji drugih metoda u BICOM biorezonantnu praksu, o čemu je predavala dr Sabine Rauch iz Švedske.

 

Verzija za štampu

 

Pretraga

A+ A-
Lekarski saveti

Važniji linkovi

Pratite nas