DSC_0001.JPG

Predstavljena knjiga „Inflamatorne bolesti creva“

25. 06. 2012

Promocija knjige "Inflamatorne bolesti creva" pukovnika prof. dr Dina Tarabara sa Klinike za gastroenterologiju i hepatologiju Vojnomedicinske akademije, održana je  25. juna 2012. godine na VMA.
Okupljenima se u ime načelnika Vojnomedicinske akademije obratio pukovnik prof. dr Predrag Romić, načelnik Sektora za školovanje i naučnoistraživački rad VMA, istakavši značaj objavljene knjige koja u Srbiji po prvi put na kompletan način objedinjuje sve segmente lečenja inflamatornih bolesti.
Pukovnik prof. dr Dino Tarabar sa grupom kolega kreirao je udžbenik od kapitalnog značaja koji će biti od velike pomoći kako studentima i specijalizantima medicine, tako i svim lekarima koji se susreću sa ovakvom vrstom pacijenata i na izuzetan način krunisao dvadesetogodišnji rad u oblasti gastroenterologije.
Koautori knjige, ujedno i osnivači Udruženja za lečenje inflamatornih bolesti creva su prof. dr Danilo Vojvodić, doc. dr Marijana Protić, doc. dr Daniela Bojić, prof. dr Slavica Knežević-Ušaj, prof. dr Njegica Jojić i prof. dr Vladimir Ćuk.
 
Beograd, 25. jun 2012. godine

Verzija za štampu

 

Pretraga

A+ A-
Lekarski saveti

Važniji linkovi

Pratite nas