Segmenti_rada_na_VMA.jpg

Segmenti iz svakodnevnog rada na VMA

11.06.2013

Na Klinici za neurologiju VMA obavljeno je lečenje primenom trombolitične terapije kod četiri bolesnika sa akutnim ishemijskim moždanim udarom u sredu, 5. juna 2013. godine.

Detaljnije

Nefrolozi.jpg

Održana škola peritoneumske dijalize

08.06.2013

Sedma nacionalna škola peritoneumske dijalize u organizaciji Udruženja nefrologa Srbije i Klinike za nefrologiju Vojnomedicinske akademije održana je od 6. do 8. juna 2013. godine na Divčibarama.

Detaljnije

Oftalmolozi VMA u međunarodnom video atlasu.jpg

Oftalmolozi VMA u međunarodnom video atlasu

05.06.2013

Detaljnije

Osnovan Klub laringektomiranih VMA.jpg

Osnovan Klub laringektomiranih osoba VMA

30.05.2013

Prvi sastanak povodom osnivanja „Kluba laringektomiranih osoba VMA“ u organizaciji Klinike za otorinolaringologiju VMA održan je na Vojnomedicinskoj akademiji.

Detaljnije

Nastavak_saradnje_sa_Rusijom1.jpg

Nastavak saradnje sa Rusijom

29.05.2013

Delegacija Ministarstva odbrane Ruske Federacije, predvođena savetnikom ministra odbrane Mihailom Arkadijevičem Dmitrijevim posetila je Vojnomedicinsku akademiju.

Detaljnije

Sarajevo.jpg

Saradnja Medicinskog fakulteta VMA UO sa Univerzitetom u Istočnom Sarajevu

29.05.2013

Predstavnici Univerziteta odbrane u Beogradu, na čelu sa rektorom general-potpukovnikom prof. dr Miodragom Jevtićem, posetili su Univerzitet u Istočnom Sarajevu, Republika Srpska. Poseta je upriličena povodom proslave Dana Univerziteta u Istočnom Sarajevu, a u okviru potpisivanja sporazuma o saradnji ova dva univerziteta.

Detaljnije

Nove_interventne_procedure_na_jetri1.jpg

Nove interventne procedure na jetri

28.05.2013

Simpozijum sa međunarodnim učešćem „Interventne procedure na jetri“, u organizaciji Instituta za radiologiju i Klinike za gastroeneterologiju i hepatologiju održan je danas na VMA.

Detaljnije

Libija_1.JPG

Vojnozdravstvena saradnja sa Libijom

28.05.2013

Delegacija Ministarstva odbrane Libije, na čelu sa zamenikom ministra za međunarodne poslove i obuku Atohamijem Ahmedom Omarom Abuzajanom (Attohami Ahmed Omar Abuzayan) posetila je Vojnomedicinsku akademiju.

Detaljnije

503.jpg

Urgentna stanja u kardiologiji i anesteziologiji sa intenzivnom terapijom

22.05.2013

Kurs iz oblasti urgentnih stanja u kardiologiji i anesteziologiji sa intenzivnom terapijom u organizaciji Trening centra sanitetske službe Sektora za školovanje i naučnoistraživački rad VMA, biće održan 6. i 7. juna 2013. godine na VMA.

Detaljnije

503.jpg

Urgentna stanja u nefrologiji, gastroenterologiji i endokrinologiji

22.05.2013

Kurs pod nazivom "Urgentna stanja u nefrologiji, gastroenterologiji i endokrinologiji" u organizaciji Trening centra sanitetske službe Sektora za školovanje i naučnoistraživački rad VMA, biće održan 4. juna 2013. godine.

Detaljnije

 

Pretraga

A+ A-
Lekarski saveti

Važniji linkovi

Pratite nas