Na_VMA_obeležen_Svetski_dan_sestrinstva.jpg

Na VMA obeležen Svetski dan sestrinstva

12.05.2015

Svetski dan sestrinstva obeležen je danas svečanim skupom u amfiteatru Vojnomedicinske akademije. Tom prilikom, ministar odbrane Bratislav Gašić uručio je tradicionalno priznanje sestri godine na VMA, koje je ove godine dobila Dragana Lazarević, glavna sestra II odeljenja Klinike za opštu hirurgiju.

Detaljnije

Ebola_kao_globalna_pretnja.jpg

Ebola kao globalna pretnja

08.05.2015

Kurs pod nazivom „Ebola-regionalni problem koji je prerastao u globalnu pretnju“, u organizaciji Instituta za epidemiologiju Sektora za preventivnu medicinu VMA održan je na Vojnomedicinskoj akademiji.

Detaljnije

Veliko_interesovanje_za_stručne_posete_studenata_iz_Evrope_VMA.jpg

Veliko interesovanje za stručne posete studenata iz Evrope VMA

08.05.2015

Studenti visoko strukovnih škola za medicinske sestre iz Velike Britanije boravili su u poseti Vojnomedicinskoj akademiji od 5. do 8. maja 2015. godine.

Detaljnije

Obeležen Svetski dan borbe protiv astme.jpg

Obeležen Svetski dan borbe protiv astme

07.05.2015

Povodom Svetskog dana borbe protiv astme, Klinika za pulmologiju Vojnomedicinske akademije organizovala je konsultativne razgovore za zainteresovane građane u holu Specijalističke poliklinike Vojnomedicinske akademije.

Detaljnije

Primopredaja donacije Hemofarma Vojnomedicinskoj  akademiji.jpg

Primopredaja donacije Hemofarma Vojnomedicinskoj akademiji

07.05.2015

Primopredaja najmodernijeg video laringoskopa Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju VMA, koji je donacija Hemofarm fondacije, obavljena je danas na Vojnomedicinskoj akademiji.

Detaljnije

nacelnik_Generalstaba_Armije_Republike_Makedonije_na_VMA.jpg

Načelnik Generalštaba Armije Republike Makedonije na VMA

06.05.2015

Delegacija Generalštaba Armije Republike Makedonije na čelu sa načelnikom general-potpukovnikom Gorančom Koteskim, koja boravi u poseti Ministarstvu odbrane i Generalštabu Vojske Srbije, posetila je danas Vojnomedicinsku akademiju.

Detaljnije

503.jpg

Primopredaja donacije Hemofarma Vojnomedicinskoj akademiji

05.05.2015

Primopredaja najmodernijeg video laringoskopa Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju VMA, koji je donacija Hemofarm fondacije, biće obavljena u četvrtak, 7. maja 2015. godine sa početkom u 11.00 časova na VMA.

Detaljnije

503.jpg

Najava kursa o eboli

05.05.2015

Kontinuirana medicinska edukacija pod nazivom “Epidemija ebole - regionalni problem koji je prerastao u globalnu pretnju“ u organizaciji Instituta za epidemiologiju Sektora za preventivnu medicinu Vojnomedicinske akademije

Detaljnije

O zigomatičnim implantatima.jpg

O zigomatičnim implantatima

04.05.2015

Predavanje profesorke dr Šantal Malevez (Chantal Malevez) specijaliste maksilofacijalne hirurgije i počasnog profesora Medicinskog fakulteta Univerziteta u Briselu o zigomatičnim implantatima održano je na Vojnomedicinskoj akademiji.

Detaljnije

Dekan Mf VMA.JPG

Novi dekan Medicinskog fakulteta VMA

30.04.2015

Primopredaja dužnosti dekana Medicinskog fakulteta Vojnomedicinske akademije Univerziteta odbrane u Beogradu obavljena je danas na Vojnomedicinskoj akademiji.

Detaljnije

 

Pretraga

A+ A-
Lekarski saveti

Važniji linkovi

Pratite nas