16052016.JPG

Aktivnosti Klinike za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju VMA

16. 05. 2016

Stručni seminar pod nazivom „Sestrinstvo i timski pristup u rehabilitaciji starih“ Klinike za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju VMA održan je 13. maja 2016. godinu u amfiteatru Vojnomedicinske akademije.
Stručni skup, koji je organizovan je u saradnji sa Društvom medicinskih sestara i tehničara u rehabilitaciji i reumatologiji Srbije, okupio je veliki broj učesnika iz Vojnomedicinske akademije i drugih zdravstvenih centara.
Prisutnima se obratio načelnik Klinike za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju pukovnik profesor dr Aleksandar Đurović predavanjem na temu „Medicinska sestra, rehabilitaciona strast i Bog“, a nakon toga su usledila predavanja na teme koje su obuhvatile aspekte savremenog sestrinskog timskog rada u rehabilitaciji sa posebnim naglaskom na stariju populaciju.
Takođe, Klinika za  fizikalnu medicinu i rehabilitaciju održala je 14. maja 2016. godine veoma posećen stručni seminar sa radionicom „Dan o rehabilitaciji: različiti pristupi-jedinstvena fizioterapija zgloba kolena“.

Verzija za štampu

 

Pretraga

A+ A-
Lekarski saveti

Važniji linkovi

Pratite nas