kap_misa_anastasijevic.jpg

Načelnik VMA dobitnik statuete „Kapetan Miša Anastasijević“

10.04.2019 | Aktuelnosti

Načelnik Vojnomedicinske akademije pukovnik prof. dr Miroslav Vukosavljević nagrađen je statuetom „Kapetan Miša Anastasijević“.

Detaljnije

BAF2019.jpg

Forum anesteziologa održan na VMA

08.04.2019 | Aktuelnosti

Četvrti beogradski anestezija forum u organizaciji Sekcije za anesteziologiju, intenzivno lečenje i terapiju bola Srpskog lekarskog društva (SLD), održan je na Vojnomedicinskoj akademiji.

Detaljnije

Politikin magazin 07042019.jpg

Politikin magazin

07.04.2019 | VMA u medijima

Detaljnije

Pulkinen UVZ.jpg

Sastanak predstavnika Uprave za vojno zdravstvo i generala Pulkinena

05.04.2019 | Aktuelnosti, Međunarodna saradnja

Načelnik Uprave za vojno zdravstvo brigadni general dr sci. med. Uglješa Jovičić i načelnik Vojnomedicinske akademije pukovnik prof. dr Miroslav Vukosavljević sastali su se sa generalnim direktorom Vojnog štaba Evropske unije general-potpukovnikom Ese Pulkinenom, u okviru zvanične posete generala Pulkinena našoj zemlji.

Detaljnije

Hirurg VMA - Kina2.jpg

Zapaženo predavanje dr Mileva na internacionalnom kursu u Kini

05.04.2019 | Aktuelnosti, Međunarodna saradnja

Predstavnik Vojnomedicinske akademije doc. dr Boško Milev iz Klinike za opštu hirurgiju VMA učestvovao je kao predavač na internacionalnom kursu o ratnoj hirurgiji „International Combat Casualty Care Course” održanom u Ćonćingu u Narodnoj Republici Kini.

Detaljnije

Cord.JPG

CorD

04.04.2019 | VMA u medijima

Detaljnije

NVMA Kina1.jpg

Predstavnici VMA na međunarodnim medicinskim skupovima u Kini

04.04.2019 | Aktuelnosti, Međunarodna saradnja

Delegacija Ministarstva odbane Republike Srbije, koju su činili načelnik Vojnomedicinske akademije pukovnik prof. dr Miroslav Vukosavljević i načelnik Sektora za logistiku VMA pukovnik prof. dr Miljojko Janošević, boravila je u službenoj poseti Pekingu u Narodnoj Republici Kini.

Detaljnije

Bogosluzbeni prostor u VMA.jpg

U VMA otvoren bogoslužbeni prostor za vernike islamske veroispovesti

29.03.2019 | Aktuelnosti

Otvaranju bogoslužbenog prostora za pripadnike islamske veroispovesti u Vojnomedicinskoj akademiji prisustvovali su državni sekretar Aleksandar Živković, načelnik Uprave za vojno zdravstvo brigadni general dr Uglješa Jovičić, reisul-ulema Islamske zajednice Srbije Sead Nasufović, načelnik VMA pukovnik dr Miroslav Vukosavljević sa članovima kolegijuma, kao i predstavnici diplomatskog kora, crkava i verskih zajednica.

Detaljnije

Festival zdravlja 3.jpg

Učešće VMA na Festivalu zdravlja

29.03.2019 | Aktuelnosti

Vojnomedicinska akademija jedan je od učesnika prolećnog Festivala zdravlja, koji je od srede, 27. marta do četvrtka, 28. marta 2019. godine održan u Domu Vojske Srbije u Beogradu.

Detaljnije

politika.JPG

Politika

28.03.2019 | VMA u medijima

Detaljnije

 

Pretraga

A+ A-
Lekarski saveti

Važniji linkovi

Pratite nas