Dermatovenerolozi.jpg

Kurs o autoimunskim buloznim dermatozama

14.04.2014 | Aktuelnosti

Akreditovani kurs kontinuirane medicinske edukacije o dijagnostici i lečenju autoimunskih buloznih dermatoza u organizaciji Dermatovenerološke sekcije Srpskog lekarskog društva i Klinike za kožne i polne bolesti VMA održan je na Vojnomedicinskoj akademiji.

Detaljnije

Grudna.jpg

O novostima u grudnoj hirurgiji

14.04.2014 | Aktuelnosti

Simpozijum o aktuelnim temama u grudnoj hirurgiji u organizaciji Klinike za grudnu hirurgiju Vojnomedicinske akademije održan je na VMA.

Detaljnije

Ortopedi Vecernje novosti.jpg

Večernje novosti

14.04.2014 | VMA u medijima

Detaljnije

11042014.jpg

Dodeljene godišnje nagrade za najbolje naučne radove

11.04.2014 | Aktuelnosti

Svečanost povodom dodele Godišnje nagrade za najbolji naučnoistraživački projekat, doktorsku disertaciju i magistarski rad u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije i nagrade za najbolji članak objavljen u časopisu "Vojno delo" održana je danas u svečanoj sali Doma vojske.

Detaljnije

503.jpg

"Akademac" u polufinalu turnira "Igrajmo za šesnaest"

10.04.2014 | U najavi, Aktuelnosti

Fudbalski klub "Akademac" Vojnomedicinske akademije plasirao se u polufinale memorijalnog turnira Radio-televizije Srbije u malom fudbalu "Igrajmo za šesnaest" na kojem su učestvovale 162 ekipe.

Detaljnije

MF VMA.jpg

Sportske aktivnosti kadetkinja i kadeta Medicinskog fakulteta VMA

10.04.2014 | Aktuelnosti

Kadetkinje i kadeti Medicinskog fakulteta VMA učestvuju na otvorenom Sportskom prvenstvu Ministarstva odbrane koje je počelo 7. aprila 2014. godine ceremonijom otvaranja na stadionu Vojne akademije.

Detaljnije

Patologija.jpg

O specifičnosti rada u oblasti patologije na VMA

10.04.2014 | Aktuelnosti

Kurs kontinuirane medicinske edukacije "Specifičnosti rada u patohistološkim, citološkim i citogenetskim laboratorijama" u okviru memorijalnog skupa "Sećanje na Nenada Jeremića" održan je 9. aprila 2014. godine na VMA.

Detaljnije

Uredjivacki odbor VSP.jpg

Konstituisan novi Uređivački odbor "Vojnosanitetskog pregleda"

04.04.2014 | Aktuelnosti

Konstitutivni sastanak novog Uređivačkog odbora časopisa "Vojnosanitetski pregled" (VSP) održan je u četvrtak, 3. aprila 2014. godine u prostorijama Instituta za naučne informacije VMA.

Detaljnije

Dimo04.jpg

Završetak kursa "Javno zdravlje i masovne nesreće"

04.04.2014 | Aktuelnosti

U sali Nastavno-naučnog veća Vojnomedicinske akademije danas je održana svečanost uručenja sertifikata polaznicima povodom završetka kursa "Javno zdravlje i masovne nesreće" koji je u toj ustanovi organizovan u saradnji sa oružanim snagama Sjedinjenih Američkih Država.

Detaljnije

04042014.JPG

Ministar odbrane obišao poljsku bolnicu Vojnomedicinske akademije

04.04.2014 | Aktuelnosti

Ministar odbrane u tehničkoj vladi Nebojša Rodić, u pratnji državnog sekretara Zorana Đorđevića, obišao je danas Laku poljsku bolnicu nivoa 2 koja se nalazi u sastavu Trening centra Sektora za školovanje i naučnoistraživački rad Vojnomedicinske akademije.

Detaljnije

 

Pretraga

A+ A-
Lekarski saveti

Važniji linkovi

Pratite nas