Zamenik_MO_Jermenije.jpg

30.06.2017 | Delegacija Republike Jermenije posetila VMA

Zamenik ministra odbrane Republike Jermenije David Pahčanjan i zamenik načelnika Uprave za politiku odbrane Ministarstva odbrane Republike Jermenije Sergej Abramjan posetili su Vojnomedicinsku akademiju.

MFVMA.jpg

28.06.2017 | Preliminarne rang liste prijemnog ispita na Medicinskom fakultetu VMA

Preliminarne rang liste kandidata koji su polagali prijemni ispit 28. juna 2017. godine za upis na integrisane akademske studije medicine na Medicinskom fakultetu VMA:

Kolegijum VMA Partner 2017.jpg

28.06.2017 | Kolegijum VMA na sajmu Partner 2017

Članovi kolegijuma načelnika Vojnomedicinske akademije na čelu sa zastupnikom načelnika VMA pukovnikom prof. dr Miroslavom Vukosavljevićem posetili su 8. međunarodni sajam naoružanja i vojne opreme Partner 2017 i obišli štand Vojnomedicinske akademije.

Art brut salon 2017.jpg

28.06.2017 | Radovi pacijenata VMA na Balkanskom art brut salonu

Likovni radovi pacijenata Dnevne bolnice Klinike za psihijatriju Vojnomedicinske akademije učestvuju na ovogodišnjem Balkanskom art brut salonu koji se održava od 23. do 30. juna 2017. godine u Galeriji Štab, Dečijem kulturnom centru Beograd i prostorijama Klinike za psihijatriju VMA.

Nastavak dobrih rezultata na VMA.jpg

20.06.2017 | Nastavak dobrih rezultata na VMA

Na Vojnomedicinskoj akademiji, u saradnji sa kolegama iz Instituta za plućne bolesti Sremska Kamenica, uspešno je izvedena mehanička, kateterska trombektomija kod pacijenta starosti 56 godina.

Razmena znanja u oblasti histologije i embriologije.jpg

19.06.2017 | Razmena znanja u oblasti histologije i embriologije

Pripadnica Vojnomedicinske akademije doc. dr sc. med. Biserka Vukomanović Đurđević iz Instituta za patologiju i sudsku medicinu učestvovala je na međunarodnom simpozijumu Novosadski dani histologije i embriologije održanom 17. juna 2017. godine na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu.

Potencijali saradnje sa Japanom.JPG

19.06.2017 | Potencijali saradnje sa Japanom

Ambasador Japana u Beogradu Đuići Takahara (Juichi Takahara) sa saradnicima posetio je Vojnomedicinsku akademiju u cilju uspostavljanja saradnje na polju istraživanja, inovacija i primene savremenih tehnologija u medicini.

MFVMA.jpg

16.06.2017 | Konkursi za upis iz građanstva na Medicinski fakultet VMA

Konkursi za upis prve generacije na trogodišnje strukovne studije za medicinske sestre, kao i na doktorske, specijalističke i integrisane akademske studije medicine iz građanstva otvoreni su na Medicinskom fakultetu VMA Univerziteta odbrane u Beogradu.

Obelezena slava VMA.jpg

09.06.2017 | Obeležena slava VMA

Slava paraklisa Svetog Luke Arhiepiskopa Simferopoljskog i Krimskog pri Vojnomedicinskoj akademiji danas je obeležena svečanom liturgijom.

Radna grupa Norveska-Srbija.jpg

09.06.2017 | O nastavku vojnomedicinske saradnje sa Kraljevinom Norveškom

Sastanak Zajedničke radne grupe i upravnog odbora u okviru vojnomedicinske saradnje Kraljevine Norveške i Republike Srbije održan je na Vojnomedicinskoj akademiji.

 

Pretraga

A+ A-
Lekarski saveti

Važniji linkovi

Pratite nas