503.jpg

31.10.2017 | VMA na jesenjem Festivalu zdravlja

Vojnomedicinska akademija učestvovaće na jesenjem Festivalu zdravlja koji će pod sloganom "Hrabro po zdravlje" biti održan od 2. do 3. novembra 2017. godine u Domu Vojske Srbije u Beogradu (Braće Jugović 19).

30102017.jpg

30.10.2017 | Simpozijum nefroloških sestara na VMA

Simpozijum za medicinske tehničare iz oblasti savremene kliničke nefrologije, dijalize i transplantacije u organizaciji Klinike za nefrologiju Vojnomedicinske akademije, održan je na VMA.

503.jpg

24.10.2017 | Pripadnici VMA na kongresu kardiovaskularnih hirurga Srbije

Lekari Klinike za vaskularnu i endovaskularnu hirurgiju Vojnomedicinske akademije na čelu sa načelnikom Klinike pukovnikom prof. dr Aleksandrom Tomićem učestvovali su na VIII kongresu kardiovaskularnih hirurga Srbije.

Slovenija102017.jpg

23.10.2017 | O lečenju hroničnih rana sa slovenačkim lekarima

Zdravstveni radnici iz Republike Slovenije u cilju razmene iskustva iz oblasti lečenja hroničnih rana boravili su u stručnoj poseti Vojnomedicinskoj akademiji.

Ambasador Koreje posetio Vojnomedicinsku akademiju.JPG

20.10.2017 | Ambasador Koreje posetio Vojnomedicinsku akademiju

Ambasador Republike Koreje u Beogradu Deđong Ju (Dae Jong Yoo) sa saradnicima posetio je Vojnomedicinsku akademiju u cilju upoznavanja sa organizacijom, radom i međunarodnim aktivnostima ove ustanove.

Završen međunarodni kurs vojne medicine.JPG

20.10.2017 | Završen međunarodni kurs vojne medicine

Svečana dodela sertifikata povodom završetka međunarodnog kursa namenjenog pripadnicima sanitetskih odeljenja Ministarstva odbrane i Vojske Srbije u organizaciji mobilnog tima NATO centra za izuzetnost u oblasti vojne medicine iz Budimpešte, Republika Mađarska, održana je na Vojnomedicinskoj akademiji.

Studenti iz Evrope.jpg

18.10.2017 | Tradicionalna poseta studenata iz Evrope

Učenice završnih razreda strukovnih medicinskih škola iz Španije i Švajcarske boravile su u poseti Vojnomedicinskoj akademiji kao nastavnoj bazi Evropske mreže visokih škola za obrazovanje medicinskih sestara (European Nursing Module Network - ENM).

Radioloska dijagnostika.jpg

16.10.2017 | Predavanja iz oblasti radiološke dijagnostike

Dva predavanja na temu magnetno-rezonantne (MR) enterografije u organizaciji Instituta za radiologiju Vojnomedicinske akademije i Udruženja radioloških tehničara i tehničara nuklearne medicine Srbije, održana su na VMA.

Shanghai.jpg

13.10.2017 | Nastavak saradnje u oblasti tradicionalne kineske medicine

Tročlana delegacija Univerziteta tradicionalne kineske medicine iz Šangaja, Narodna Republika Kina na čelu sa direktorom Sju Đianguangom, posetila je Vojnomedicinsku akademiju.

Dermatolozi VMA u Makedoniji.jpg

11.10.2017 | Dermatolozi VMA na kongresu u Makedoniji

Dermatolozi Vojnomedicinske akademije predvođeni načelnicom Klinike za kožne i polne bolesti VMA prof. dr Lidijom Kandolf Sekulović, učestvovali su na Šestom kongresu dermatovenerologa Makedonije održanom od 27. do 30. septembra 2017. godine u Ohridu.

 

Pretraga

A+ A-
Lekarski saveti

Važniji linkovi

Pratite nas